információk

A Főzdefeszt a kóstolgatás, a beszélgetés és a mértékletes alkohol fogyasztás terepe. Ahogy belépsz a fesztiválra, elfogadod a Főzdefeszt kondícióit. 
 
1. Fizetőeszköz:
A Főzdefeszt készpénzmentes.
Amivel fizetni tudsz:
Metapay fesztiválkártya
MasterCard PayPass
Mestro PayPass kártya
Mobil PayPass
tehát mindennel, ami PayPass, attól függetlenül, hogy milyen banknál váltottad.

 

A Metapay kártyát a helyszínen a “Fesztiválkártya Feltöltőpontoknál” válthatsz, 500Ft letéti díjért, melyet a távozáskor visszafizetünk a kártyán maradt összeggel együtt. ​(Cafeteria kártyákat nem tudunk elfogadni.)
 
Ha MasterCard vagy Maestro bankártyád rendelkezik PayPass funkcióval, akkor nem kell Metapay fesztiválkártyát váltanod! Használhatod a kártyádat, mobilodat fizetéskor, így kiérkezéskor egyesenes megcélozhatod a sörös pultokat!
 
Figyelem! 
Amennyiben a fesztiválkártya kiváltásakor és feltöltésekor bankkártyával fizetsz, 200.- Ft kényelmi díjat számolunk fel. A kényelmi díj a terminálrendszer ideiglenes kitelepítését, biztonságos működtetését és a banki tranzakciós díjakat fedezi részben. A kényelmi díjat minden bankkártyás fizetéssel történő feltöltésnél felszámolja a rendszer. Mivel a fesztiválkártya visszaváltásakor a kártyán fennmaradó összeget visszakapod, azt javasoljuk, hogy az első feltöltéskor egy nagyobb összeggel töltsd fel a kártyádat, így elkerülheted a feltöltések után fizetendő kényelmi díj többszöri kifizetését.FONTOS! 
A fesztiválkártyán maradt összeget 2015. szeptember 13. vasárnap éjfélig lehet visszaváltani a Főzdefeszten a Fesztiválkártya feltöltőpontokon! Vasárnap éjfél után már nincs lehetőség visszaváltásra! Kérjük, erre fokozottan ügyelj! 

 
2. Üvegpohár:
Kiállítóink kizárólag a Főzdefeszt saját logózott üvegpoharába töltenek sört!
Üvegpoharakat a sör árusoknál és Főzdefeszt Shopoknál vehetsz, és a “Poháröblítő” pontoknál öblítheted  el.

A szeptemberi fesztivál sörfogyasztási feltétele az üvegpohár megvásárlása.

A Főzdefeszt üvegpohár ára: 1000 Ft  
Craft Master One poharak: 1500 Ft
 
3. Toalett:
​A fesztiválon konténeres wc-k vannak kézmosókkal felszerelve. A konténeres wc-ket az üzemetető a 100 Ft-os wc-díjból tartja fenn, amit szintén a Metapay kártyáról kell kifizetni.
 
4. Szavazás:
A weboldalunk mobiloptimalizált! Így az okostelefonotokkal megtaláljátok az oldalunkon a sörlistát, a térképet, a szavazást és a szükséges informákciókat.
www.fozdefeszt.hu

Szavazz a kedvenc hazai sörödre és nyerj értékes ajándékot!
A legtöbb szavazatot kapó sör lesz az Év Kedvenc Kézműves Söre, ami komoly pénzjutalommal jár!
Mivel éves díjazást tartunk, az értékelést a szeptemberi Főzdefeszt szavazataival együtt számoljuk össze, így a szavazók között is sorsolunk ajándékokat!
 
Okostelefonnal szavazhatsz a Főzdefeszt mobiloptimalizált weboldalán is!
A weboldalon a Főzdefeszt térkép illetve a sör és ételkínálat szintén elérhető! www.fozdefeszt.hu
 
Vigyázatok a környezetre, az értékeitekre és használjátok a kukákat és a wc-ket!
Érezzétek jól magatokat!